Porumbei fripti - RETETE CULINARE

Retete culinare » Fripturi, Preparate din carne » Porumbei fripti

Porumbei fripti

Ingrediente:

  • 4 porumbei;
  • 100 g slanina;
  • 1 lingura de unt;
  • sare,  dupa gust;
  • boia de ardei, dupa gust;

Mod de preparare: Se curata porumbeii de pene si se sareaza.

Apoi, slanina se taie in felii subtiri si lungi, felii cu care apoi, vor fi inveliti porumbeii.

Se pun porumbeii in tava si se dau la cuptor, impreuna cu putina untura in tava.

Se ung mereu, iar cand sunt aproape gata, se scoate slanina, iar porumbeii se lasa inca putin in tava si se ung cu untura amestecata cu boiade ardei.

Se servesc pe feliile de slanina, cu garnitura de diferite legume, asezata in mici movilite in jurul lor.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Porumbei cu masline Ingrediente 3 porumbei 1 lingura de untura 2 cesti zeama de carne 1/2 lingura de faina 12 […]
  • Slanina cruda sarata Ingrediente: slănină crudă; sare; Mod de preparare: Se ia slănina crudă proaspăta cât mai […]
  • Muschi de porc la gratar Ingrediente 1,500 kg muschi de porc 1 felie de slanina sare [ad#ad-1] Mod de […]
  • Mazare verde cu slanina Ingrediente 1 kg mazare verde 200g arpagic 150g slanina 1/2 lingura de faina 1 lingura de […]
  • Friptura inabusita cu lamaie Ingrediente: 800 g file pipt de pui 800 g file vitel 2 l supa pui coaja rasa de la 1 lamaie 4 […]

Comentarii: Porumbei fripti

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player