Retete culinare » Desert, Prajituri » Prajitura “casnica” cu rahat
Prajitura “casnica” cu rahat
admin |
April 13, 2010 |
|
Ingrediente:
- 1 pachet de foi „Casnica";
- 150 g unt;
- 1 lămaie;
- 500 g rahat;
- puţin lapte îndulcit sau zeamă de compot.
Mod de preparare:
Se stropesc foile „Casnica" cu lapte dulce sau zeamă de compot şi se umplu cu untul frecat spumă şi amestecat cu rahatul dat prin maşina de tocat, coaja şi zeama de lămaie.
Va recomandam si urmatoarele retete
- Prajitura cu rahat Ingrediente:
10 linguri cu ulei;
10 linguri cu zahăr;
10 linguri cu suc de roşii;
făină cat […]
- Prajitura cu rahat Ingrediente:
500 gr făină;
2 linguri lapte;
4 gălbenuşuri;
250 g drojdie;
150gr untură;
4 […]
- Prajitura “Mariuta” Ingrediente:
20 linguri de făină; 6
linguri de zahăr pudră;
100 g unt sau margarina;
3 […]
- Prajitura fara ou Ingrediente:
300 g făină;
250 g unt sau margarina;
1 lingură cu oţet;
6 linguri cu […]
- Spuma de mere Ingrediente:
albusuri 4;
zahar 4 linguri;
mare 2-6;
vanilie.
[ad#ad-1]
Mod de preparare:
Se […]