Prajitura cu cacao - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Prajituri » Prajitura cu cacao

Prajitura cu cacao

Ingrediente:

  • 125 g cacao;
  • 125 g zahăr;
  • 125 g unt;
  • 6 ouă;
  • 1 lingură de pesmet;
  • 1 lingură cu cacao.

Mod de preparare:

Se freacă untul spumă, apoi cu zahărul. Se adaugă treptat ouăle, frecand bine după fiecare, precum şi cacao.

Din această compoziţie se opreşte un sfert care va forma crema. Restul de trei sferturi se amestecă cu o lingură de pesmet şi o lingură de cacao (sau două de pesmet) şi se pune la copt.

După ce se răceşte, se taie prăjitura orizontal în două. Se umple cu crema oprită.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Prajitura cu rahat Ingrediente: 10 linguri cu ulei; 10 linguri cu zahăr; 10 linguri cu suc de roşii; făină cat […]
  • Prajitura pentru ceai Ingrediente: 250 g unt sau margarina; 200 g zahăr pudră; 1 pachet cu zahăr vanilat; coaja de la […]
  • Prajitura rapida Ingrediente: 3 ouă; 200 g zahăr; 100 g făină; 1 lingură cu cafea foare tare; 1 lingură cu […]
  • Bulgarasi de smochine Ingrediente: 500 g smochine; 200 g zahăr pudră; 50 ml rom; zeama şi coaja unei jumătăţi de […]
  • Triunghiuri Ingrediente: 200 g unt; 2 linguri de zahăr pudră; 2 linguri de drojdie de bere; 1 praf de […]

Comentarii: Prajitura cu cacao

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player