Prajitura cu rahat - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Prajituri » Prajitura cu rahat

Prajitura cu rahat

Ingrediente:

  • 10 linguri cu ulei;
  • 10 linguri cu zahăr;
  • 10 linguri cu suc de roşii;
  • făină cat cuprinde;
  • 1 lingură cu amoniac.

Mod de preparare:

Se amestecă totul şi se coc 5 foi pe dosul tăvii la foc iute (cu tava unsă bine).

Crema: 600 g rahat (dat prin maşină împreună cu 2 lămai), 1 pachet de unt care se amestecă cu rahatul şi lămaia date prin maşina de tocat carne.

Cele 5 foi se umplu cu crema preparată şi se dă prăjitura la rece.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Prajitura “casnica” cu rahat Ingrediente: 1 pachet de foi „Casnica"; 150 g unt; 1 lămaie; 500 g rahat; puţin lapte […]
  • Prajitura cu rahat Ingrediente: 500 gr făină; 2 linguri lapte; 4 gălbenuşuri; 250 g drojdie; 150gr untură; 4 […]
  • Prajitura cu cacao Ingrediente: 125 g cacao; 125 g zahăr; 125 g unt; 6 ouă; 1 lingură de pesmet; 1 lingură cu […]
  • Prajitura pentru ceai Ingrediente: 250 g unt sau margarina; 200 g zahăr pudră; 1 pachet cu zahăr vanilat; coaja de la […]
  • Prajitura rapida Ingrediente: 3 ouă; 200 g zahăr; 100 g făină; 1 lingură cu cafea foare tare; 1 lingură cu […]

Comentarii: Prajitura cu rahat

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player