Prajitura pitigoi - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Prajituri » Prajitura pitigoi

Prajitura pitigoi

Ingrediente:
200g faina;
200g margarina;
250g zahar pudra;
3 oua;
un varf de lingurita de bicarbonat;
1/2 lamaie;
3 linguri marmelada.
 

Mod de preparare:
Se framanta o coca din faina, margarina, 100g zahar, 3 galbenusuri si bicarbonat. Se intinde o foaie, se aseaza intr-o tava unsa si se da la cuptor. Cand este aproape gata se intinde deasupra un strat de marmelada, apoi cele 3 albusuri batute spuma cu 100g de zahar si zeama de lamaie. Se da prajitura din nou la cuptor pana se intareste albusul.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Prajitura cu prune Ingrediente: 2 ouă; 12 linguri cu ulei; lapte; ½ pachet praf de copt; 1½ pahar cu […]
  • Prajitura cu cirese Ingrediente: 250 g unt; ¼ litru de vin alb; 4 gălbenuşuri de ou; 2 linguri de zahăr […]
  • Prajitura “Atena” Ingrediente: 160 g unt; un pahar de nuci pisate; 320 g zahar pudra; 2 1/2  pahare de […]
  • Prajitura “Maia”   Ingrediente: 6 oua; o ceasca de ulei; 6 linguri de zahar pudra; o ceasca de lapte; praf […]
  • Prajitura cu lamaie II Ingrediente Blat: un ou, 80 g margarina; 3 linguri cu […]

Comentarii: Prajitura pitigoi

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player