Prune urcate cu carne - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Preparate din carne » Prune urcate cu carne

Prune urcate cu carne

Ingrediente:

  • 300 g carne de vita;
  • 400 g prune uscate;
  • 2 linguri untura sau unt;
  • 1 lingura faina;
  • 4 linguri zahar;
  • sare.

Mod de preparare:

Bucatile de carne se prajesc in unt sau untura.

Se inabusa adaugand sare si cate putina apa. Cand carnea s-a muiat se adauga faina desfacuta cu 2-3 linguri de apa, zaharul caramelizat (ars) stins cu 1/2 pahar de apa si fiert, pana la o noua topire, prunele spalate in mai multe ape caldute si zahar dupa gust.

Cratita se da la cuptor sa scada la foc potrivit.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Ostropel de pui Ingrediente: 1 pui; 2 linguri untura sau ulei; 1 lingura faina; 6-8 catei de usturoi; […]
  • Sarmale in foi de vita Ingrediente: 500 g carne de porc, vitel, vita sau un amestec din acestea sau numai carne de miel; […]
  • Cotlete de berbec fripte la tigaie Ingrediente: 4  bucti cotlete curatite de piele si grasime; sare; 2 linguri untura. […]
  • Gasca cu caise Ingrediente 1 kg carne de gasca 750 g caise uscate 2 linguri de zahar 1/2 lingurita de […]
  • Praz cu carne Ingrediente: 6-7 fire de praz; 500 g carne de porc; 2 linguri ulei; 2 linguri bulion; 1 varf de […]

Comentarii: Prune urcate cu carne

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player