Pudding II - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Prajituri » Pudding II

Pudding II

Ingrediente:

  • 1/2 l lapte;
  • 2 linguri cu cafea sau nescafe;
  • sare;
  • 4 linguri cu faina;
  • o lingura cu unt;
  • 7 linguri de zahar;
  • 4 oua;

Mod de preparare:

Se fierbe laptele cu feaua si sarea. Se foarna in ploaie faina si se fierbe 2 minute amestecand energetic. Se da deoparte si se adauga jumatate din unt, zaharul apoi cele 4 galbenusuri unul cate unul. Se freaca bine compozitia si se incorporeaza usor albusurile batute spuma.

Se unge o forma cu restul de unt, se toarna amestecul si se coace  45 minute.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pudding Ingrediente: un litru de lapte; 3 linguri cu nes cafe; 6 oua; 200 g zahar; praf de […]
  • Prajitura cu piersici Ingrediente: 250 g faina; 125 g unt; o lingura cu apa; sare; 50 g unt; 100 g zahar pudra; 3 […]
  • Prajitura cu bezea Ingrediente: 150 g unt; 150 g zahăr; 4 ouă; 2 linguri cu cacao; 1/2 pahar cu lapte; 1 praf de […]
  • Prajitura cu lamaie II Ingrediente Blat: un ou, 80 g margarina; 3 linguri cu […]
  • Spuma de mere Ingrediente: albusuri 4; zahar 4 linguri; mare 2-6; vanilie. [ad#ad-1] Mod de preparare: Se […]

Comentarii: Pudding II

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player