Pui la tava - RETETE CULINARE

Retete culinare » Fripturi, Preparate din carne » Pui la tava

Pui la tava

Ingrediente:

  • 2 pui mijlocii;
  • 1 lingură unt;
  • sare;

Mod de preparare:

Se curăţă puii, se spală şi se sărează. Se pun într-o tavă potrivită, cu puţin unt.

Se dau la cuptor şi se ung din când în când cu unt.

Când sunt aproape gata, nu se mai ung, ca să se rumenească frumos deasupra.

Se servesc cu cartofi şi cu salată. Sosul din tavă se lasă să mai fiarbă cu o lingură de apă, se strecoară şi se serveşte în sosieră.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Friptura de Pui Inabusita Ingrediente: pulpe de pui 4 buc codimente pt pui ulei usturoi Mod de preparare: Se […]
  • Friptura de Pui Apetisanta Ingrediente: 2 piepturi de pui, 4 tampi intregi, 2 cepe, 2 catei de usturoi, 4 ardei grasii […]
  • Iepure cu masline  Ingrediente: 1 iepure; 3 linguri ulei; 4 cepe; 250 g arpagic; 200 g măsline; 1 păhărel […]
  • Cotlete de caprioara Ingrediente 6 cotlete 1 lingura de unt 2 lingurite de ulei sare [ad#ad-1] Mod de […]
  • Pui umplut Ingrediente 1 pui mare 150g ficat vitel 1 felie de paine 1 ou 1 ceapa mica 2 linguri de […]

1 Comment

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Restaurant Bacau, LaCratita. LaCratita said: Reteta culinara: Pui la tava http://www.la-cratita.ro/pui-la-tava/ […]

Comentarii: Pui la tava

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player