Pulpa de miel la cuptor - RETETE CULINARE

Retete culinare » Fripturi, Preparate din carne » Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Ingrediente:

  • 1 pulpa miel
  • 4 cepe mari
  • 2 capatani de usturoi
  • 2-3 fire de rozmarin
  • 4-5 frunze de salvie
  • 250 ml vin alb sec
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 lingurita rasa de boabe de coriandru macinat
  • 2-3 foi de dafin
  • sare , piper ( dupa gust )

Mod de preparare:

1. Curatati pulpa de pielite, spalati-o si scurgeti-o de apa. Stergeti-o cu un servet, apoi ungeti-o cu ulei si presarati-o cu sare,piper,cimbru si coriandru macinat. Puneti-o intr-o tava adanca, adaugati vinul,uleiul,foile de fain,salvia si rozmarinul. Curatati ceapa, spalati-o si taiati-o in 3-4 felii groase. Capatanile de usturoi taiati-le in 2 pe orizontala. 

2. Puneti in tava, imprejurul pulpei feliile de ceapa si jumatatile de usturoi cu partea taiata in jos. Puneti si o cana de apa si puneti tava in cuptorul incins. Coaceti pulpa la foc potrivit , pana cand se patrunde si rumeneste frumos pe deasupra.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Friptura de berbec Ingrediente: pulpa de berbec 1kg; usturoi 3 catei; lamaie 3; untura 4 […]
  • Friptura lioneza Ingrediente: 6 bucati de carne de porc a 125g fiecare; unt sau margarina 40g; faina 20g; bulion 2 […]
  • Pachetele de miel cu verdeata Ingrediente: 1kg pulpa de miel; 4 leg. leurda; 2 leg. ceapa verde; 2 teline mici; 200g jambon […]
  • Friptura inabusita cu lamaie Ingrediente: 800 g file pipt de pui 800 g file vitel 2 l supa pui coaja rasa de la 1 lamaie 4 […]
  • Miel in vin alb Ingrediente: 2 kg pulpa de miel; 200 g slanina afumata; 1 pahar vin alb; mujdei din 1 capatana […]

Comentarii: Pulpa de miel la cuptor

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player