Pulpa de vitel la tava - RETETE CULINARE

Retete culinare » Fripturi, Preparate din carne » Pulpa de vitel la tava

Pulpa de vitel la tava

Ingrediente:

  • 1-2 kg carne;
  • 1 lingura de unt;
  • sare.

Mod de preparare:

Pulpa de vitel dupa ce a fost sarata bine, se pune in tava, se unge cu unt si se da la cuptor.

Din timp in timp se unge cu zeama din tava.

Se serveste taiata felii cu garnitura de legume si cu sosul din tava.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Friptura de Pui Inabusita Ingrediente: pulpe de pui 4 buc codimente pt pui ulei usturoi Mod de preparare: Se […]
  • Carnati de porc proaspeti,prajiti Ingrediente:   -1-1,5 kg carnati de porc,proaspeti -1-2 linguri untura(40-50 g) Mod de […]
  • Cega Fripta la cuptor Ingrediente: 1.500 kg cega 2 linguri de unt sau ulei sare cateva felii de lamaie Mod de […]
  • Stufat de miel Ingrediente: 1 kg carne de miel; 2 linguri untura; 1 lingura faina; 30-40 fire de ceapa […]
  • Miel la tava Ingrediente: 1/2 kg carne de miel pulpa si cu partea de la rinichi; sare; piper; 2 linguri […]

Comentarii: Pulpa de vitel la tava

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player