Pulpa de vitel la tava - RETETE CULINARE

Retete culinare » Fripturi, Preparate din carne » Pulpa de vitel la tava

Pulpa de vitel la tava

Ingrediente:

  • 1,500 kg carne de vitel;
  • 1 lingura de untura;
  • sare, dupa gust;

Mod de preparare:

Se alege o pulpa cam de 1,500 kg si se presara cu sare, dupa care se asteapta jumatate de ora. Apoi, se pune in tava, unde se unge cu untura.

Apoi, se da la cuptor, unde se tine la foc potrivit in jur de o ora si jumatate. Din cand in cand, pulpa se unge cu zeama pe care o lasa in tava.

Se taie felii, se serveste cu cartofi sau cu legume si cu sosul din cratita scurs de grasime si fiert cu o lingura de apa.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Ciolan de Porc la Cuptor Ingrediente: Ciolan de porc crud 1 legatura de ceapa verde 1 ardei gras rosu 6-7 catei de usturoi […]
  • Chiftelute cu sos de smantana Ingrediente: chiftele: carne de vaca 300g; carne de porc 300g; slanina afumata 50g; 1 […]
  • Friptura de miel Ingrediente: 2 kg carne de miel; 1 lingura de untura; sare; patrunjel; 2 catei […]
  • Pulpa de miel la tava Ingrediente: 2 kg pulpa; 50 g slanina; 7 catei de usturoi; 1 lingura de […]
  • Sos maioneza Ingrediente: 3 galbenusuri; 300 ml ulei; 1 lingurita otet sau zeama de […]

Comentarii: Pulpa de vitel la tava

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player