Punci Cald - RETETE CULINARE

Retete culinare » Bauturi, Bauturi alcoolice » Punci Cald

Punci Cald

Ingrediente:

  • 1/4 kg zahar vanilat;
  • 1/2 l l apa;
  • 400 ml ceai;
  • 400 ml vin alb;
  • 125 ml rom;
  • zeama de la o portocala;

Mod de preparare:

Se fierbe zaharul in apa, se ia spuma, se adauga restul cantitatilor, se fierbe din nou si se serveste cald.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Punci de Vin Ingrediente: un litru de vin cald; 250 g zahar; coaja rade de la o lamaie; 2-3 cuisoare; 50 ml […]
  • Cocteil de Portocale Ingrediente: 20 ml de portocale; 100 ml de vin rosu; o felie de portocale;   [ad#ad-1] Mod […]
  • Cocteil de Cafea Ingrediente: un pahar de cafea concentrata cu zahar; 20 ml punci de vin; 20 ml coniac; 20 g lapte […]
  • Vin cald Sicilian Ingrediente: Coajă a 2 a portocale mari; un litru de vin vechi; 200 g zahăr; scorţişoară; felii […]
  • Sirop de Fructe Ingrediente: 5 kg de fructe; un pachet sare de lamaie;  10 g salicilat; 6 litri de […]

Comentarii: Punci Cald

Copyright © 2010 - 2018 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player