Retete culinare » Bauturi, Bauturi alcoolice » Punci Cald
Punci Cald
Marian |
June 15, 2011 |
|
Ingrediente:
- 1/4 kg zahar vanilat;
- 1/2 l l apa;
- 400 ml ceai;
- 400 ml vin alb;
- 125 ml rom;
- zeama de la o portocala;
Mod de preparare:
Se fierbe zaharul in apa, se ia spuma, se adauga restul cantitatilor, se fierbe din nou si se serveste cald.
Va recomandam si urmatoarele retete
- Punci de Vin Ingrediente:
un litru de vin cald;
250 g zahar;
coaja rade de la o lamaie;
2-3 cuisoare;
50 ml […]
- Cocteil de Portocale Ingrediente:
20 ml de portocale;
100 ml de vin rosu;
o felie de portocale;
[ad#ad-1]
Mod […]
- Cocteil de Cafea Ingrediente:
un pahar de cafea concentrata cu zahar;
20 ml punci de vin;
20 ml coniac;
20 g lapte […]
- Vin cald Sicilian Ingrediente:
Coajă a 2 a portocale mari;
un litru de vin vechi;
200 g zahăr;
scorţişoară;
felii […]
- Sirop de Fructe Ingrediente:
5 kg de fructe;
un pachet sare de lamaie;
10 g salicilat;
6 litri de […]