Racituri de pasare - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Racituri de pasare

Racituri de pasare

Ingrediente:

  • o pasare (aprox. 1 kg);
  • 2-3  litri de apa (dupa timpul cat trebuie sa fiarba pasarea);
  • 2-3 catei de usturoi;
  • sare;

Mod de preparare:

Se fac din curcan, gasca, gaina (cocos), pui.

Se curata pasarea, se taie, alegand bucatile potrivite pentru piftii. Se pune apa sa fiarba.

Cand da clocot, se pun labele si capul, apoi bucatile pe rand, nu o data, ca sa nu iasa zeama tulbure.

Se spumuesc, se adauga putina sare, lasand sa fiarba la foc mic pana sunt gata, fara sa se sfarame carnea. Se scot labele si capul, iar bucatile de pasare se aseaza in farfurii si se pune zeama peste carne si se da la rece.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Racituri de porc si de vitel Ingrediente: 1 kg de picioare de porc si de vitel; 3 I apa; 1 caciulie mica de […]
  • Pateuri cu ciuperci si ou Ingrediente: 300 g aluat frantuzesc; 100 g sunca sau limba fiarta; 2 oua rascoapte; 100 g […]
  • Pateu de ficat Ingredinte: un ficat (pasare, pore, vitel aprox. 300 g); 1 ceasca de lapte (facultativ); 2 […]
  • Ochiuri romanesti Ingrediente: 5 g oţet; 10 g unt; sare; [ad#ad-1] Mod de preparare: Se pune apa la fiert […]
  • Drob de miel in aluat Ingrediente: 500 g maruntaie; 2 oua; 1 felie de paine; 1 lingura smantana; 1 lingura verdeata […]

1 Comment

  1. Rebecca says:

    Ati uitat sa spuneti cand se pune usturoiul:))))

Comentarii: Racituri de pasare

Copyright © 2010 - 2023 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player