Rasol de vaca - RETETE CULINARE

Retete culinare » Fripturi, Preparate din carne » Rasol de vaca

Rasol de vaca

Ingrediente:

  • 1,500 kg carne pentru rasol;
  • zarzavat pentru supa;
  • cativa cartofi;
  • sare

Mod de preparare:

Carnea se pune la fiert in apa calda. Se inlatura mereu spuma care se formeaza si apoi se adauga zarzavatul.

Cand carnea este aproape gata se pun cartofii.

Rasolul se serveste fierbinte taiat felii si cu zarzavatul imprejur de asemenea in felii. Pe masa se pune separat sos de hrean sau hrean ras.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Friptura de vaca inabusita Ingrediente: 600 g carne de vaca; 1 morcov; 1 patrunjel; 1 ceapa; 1/2 bucata de telina; 4-6 […]
  • Stufat de miel Ingrediente: 1 kg carne de miel; 2 linguri untura; 1 lingura faina; 30-40 fire de ceapa […]
  • Pui cu gutui Ingrediente 1 pui mare 1 kg gutui 2 linguri de unt sau untura 2 linguri de zahar 1/2 pahar de […]
  • Cotlete de vitel pane Ingrediente: 6 cotlete 1 lingura de faina 2 oua 2 linguri de pesmet 2 linguri de […]
  • Miel la tava Ingrediente: 1/2 kg carne de miel pulpa si cu partea de la rinichi; sare; piper; 2 linguri […]

Comentarii: Rasol de vaca

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player