Ratota - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Ratota

Ratota

Ingrediente:

3 Oua
1 ceapa
1 carnat de casa

1 cartof
lapte
ulei sau slanina
sare

piper

    Mod de preparare:

    Se taie ceapa felii (nu marunt) si se pune la calit in tigaie. La scurt timp se adauga carnatul taiat felii subtiri. Pe cand incep sa se caleasca (ceapa galbuie, carnatul usor rumen), se adauga ouale batute cu putin lapte. Se amesteca putin, pana cand se fac ouale.
    • Optional: In ouale batute, se poate adauga un cartof dat prin razatoare.

     

    Pofta buna !

    Va recomandam si urmatoarele retete

    • Ochiuri Invelite Ingrediente: -350 g malai grisat -2 l apa -2 lingurite sare (rase) -100 g unt -200 g branza de […]
    • Ouă jumătate tari  Ingrediente Se socotesc cate 2 oua pentru fiecare persoana.   [ad#ad-1] Mod de […]
    • Oua la ceasca cu ciuperci Ingrediente: 10 oua; unt 80 g; ciuperci proaspete 200 g; ceapa 50 g; ulei 50 ml; piper 2 […]
    • Oua umplute cu ficat de pasare Ingrediente: ouă; ficat de pasăre; ceapă; unt; sare; piper; coniac; salată […]
    • Oua cu maioneza Ingrediente: ouă; maioneză; ridichi sau ardei gras; sare; salată verde; [ad#ad-1] Mod de […]

    Comentarii: Ratota

    Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
    Get Adobe Flash player