Reteta corabioare - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Reteta corabioare

Reteta corabioare

Ingrediente:

  • 250 g unt;
  • 250 g făină;
  • 250 g zahăr pudră;
  • 250 g migdala pisate.

Mod de preparare:

Se freacă untul pană devine spumă, se adaugă făina, zaharul şi migdalele pisate şi se amestecă bine totul.

Din acest amestec se fac turtişoare mici rotunde sau ovale şi se aşază în tava unsă.

Se coc la un foc potrivit şi se pudrează calde.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Corabioare II Ingrediente: 400 g faina; 300 g unt; 250 g zahar; vanilie; sare; [ad#ad-1] Mod preparare […]
  • Lebede cu frisca Ingrediente: 2 1/2 dl apă; 100 g unt; 1 linguriţă de zahăr; un praf de sare; 125 g făină; 4 […]
  • Trufe cu cafea Ingrediente: 1 gălbenuş de ou; 250 g zahăr pudră; 250 g unt; 1 linguriţă cu esenţă de cafea (sau […]
  • Jeleu de gutui cu mere Ingrediente: 1 kg gutui; 2 l apă; 3-4 mere roşii; 1,500 kg zahăr la 1 l de […]
  • Triunghiuri Ingrediente: 200 g unt; 2 linguri de zahăr pudră; 2 linguri de drojdie de bere; 1 praf de […]

Comentarii: Reteta corabioare

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player