Rinichi prajiti - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Preparate din carne » Rinichi prajiti

Rinichi prajiti

Ingrediente

  • 2 rinichi de vitel
  • 1 lingura de untura
  • sare
  • 12 feliute de paine
  • 1 lingura de unt

Mod de preparare

Se curata rinichii si se taie felii subtiri. Se infierbanta o lingura de untura. Se usuca bine rinichii cu o carpa si se pun sa se rumeneasca pe o parte si pe alta.

Se tin 15 minute. Nu trebuie uscati ca sa nu-si piarda din fragezime.Cand sunt aproapre gata, se sareaza.

Se servesc fierbinti, cu felii de franzela prajita in unt.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Rinichi cu creier Ingrediente: 1 rinichi de vitel\porc 1 creier de vitel\porc 3 cepe mijlocii 2 linguri de unt sau […]
  • Rinichi cu ciuperci Ingrediente: 1 rinichi de vitel/porc 250 ciuperci 3 cepe mijlocii 2 linguri de unt sau untura 1 […]
  • Rinichi cu ciuperci Ingrediente 1 rinichi de vitel 250 g ciuperci pentru rest aceleasi cantitai ca la "Mancare […]
  • Miel pane Ingrediente 1,500 kg carne de miel 2 oua 1 lingura de faina 2 lingur de pesmet 3 linguri de […]
  • Ciuperci la gratar Ingrediente Ciuperci dupa nevoi [ad#ad-1] Mod de preparare Spalam ciupercile si rupem cotoarele.Nu […]

Comentarii: Rinichi prajiti

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player