Rosi umplute - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Rosi umplute

Rosi umplute

Ingrediente:

10 rosii potrivite
5 lg pline de pilaf rece bine scazut
1/2 piept de pui(din pilaf)
3 ardei grasi rosii
patrunjel verde
smantana
2 oua
sare
piper.

Mod de preparare:

Preparam umplutura astfel: pilaful il amesteca cu pieptul taiat marunt adaugam ouale, ardeii (care au fost copti) taiati bucatale mici, sare piper dupa gust. Cu umplutura astfel preparata umplem rosiile care au fost scobite de miez si scurse bine.
Se aseaza intr-o tava rosiile iar peste ele turnam miezul de rosii trecut prin blender si asezonat cu piper sare si zahar9ca sa nu fie acrut). Se pune peste tava o folie de aluminiu si se dau la cuptor la foc potrivit. Spre sfarsit se ia folia si se lasa un pic sa se gratineze.

      Pofta buna !

    Va recomandam si urmatoarele retete

    • Fasole batuta Ingrediente: 300gr fasole uscata 1 morcov 1 pastarnac 4 ceape 1 lg concentrat de legume 2 lg […]
    • Drob de miel in aluat Ingrediente: 500 g maruntaie; 2 oua; 1 felie de paine; 1 lingura smantana; 1 lingura verdeata […]
    • Drob de miel Ingrediente: 500 g maruntaie; 2 oua; 1 felie de paine; 1 lingura smantana; 1 lingura verdeata […]
    • Salata de Cartofi Ingrediente: 3-4 cartofi fierti in coaja 5-6 oua fierte (tari) 1/2 bucata carnat de casa (afumat) […]
    • Tabbouleh cu fistic si fructe uscate Ingrediente: 200 g bulgur zdrobit; 100 g fistic nesărat; 100 g prune uscate; 100 g caise […]

    Comentarii: Rosi umplute

    Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
    Get Adobe Flash player