Rosii umplute cu ficat - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Rosii umplute cu ficat

Rosii umplute cu ficat

Ingrediente

  • 12 rosii frumoase
  • 250g ficat
  • 3 chifle
  • 1 ceapa mica
  • 2 oua
  • 50 g unt proaspat
  • 2 linguri de unt topit
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de smantana

Mod de preparare

Se taie partea de sus a rosiilor si se scobesc inauntru.Se taie ficatul felii si se pune la prajit in unt.Se trece apoi prin masina de tocat impreuna cu 3 chifle muiata in lapte si stoarse . In untul ramas de la ficat se prajeste o ceapa taiata marunt, se amesteca cu tocatura, la care se mai adauga galbenusurile, untul proaspat, albusurile facute spuma, sare si piper dupa gust.

Rosiile sunt umplute cu asta, si se pun in cratita. Peste fiecare rosie se pune o bucatica de unt si se da la cuptor.Miezul rosiilor(pe care l-ati scos mai devreme) se fierbe, se trece prin sita si se toarna peste rosii, dupa ce s-au rumenit putin. Se serveste cu smantana.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Rosii umplute Ingrediene 12 rosii frumoase 400 g carne de vitel 50 g slanina fiarta 3 linguri de pesemet 1 […]
  • Rosii umplute cu ton si cuscus Ingrediente: 8 roşii mari; 200 g cuşcuş; 2 cutii ton în suc propriu; 200 g ciuperci; 60 g […]
  • Nisetru prajit Ingrediente 1,500kg nisetru 100g ulei 2 linguri de faina sare lamaie [ad#ad-1] Mod de […]
  • Sos Pesto din rosii uscate Ingrediente: 1 cana rosii uscate; 4 catei de usturoi; 1/2 lingurita sare; 1 leg. patrunjel; 1/2 […]
  • Musaca de ficat cu conopida Ingrediente: 3 conopide; 500 g ficat; 2 linguri […]

Comentarii: Rosii umplute cu ficat

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player