Rosii umplute - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Rosii umplute

Rosii umplute

Ingrediene

  • 12 rosii frumoase
  • 400 g carne de vitel
  • 50 g slanina fiarta
  • 3 linguri de pesemet
  • 1 ou
  • 1 lingura de smantana
  • verdeata tocata
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de untura
  • 1 lingura faina

Metoda de preparare

Se taie capacul rosiilor si se scot semintele. Se face o umplutura din carne de vitel data prin masina cu o felie de slanina fiarta. Adaugam pesmet, ou, smantana, sare, piper si putina verdeata tocata fin. Se ung rosiile inauntru cat si capacele cu o pana data prin ou.Rosiile se umplu cu umplutura si se aseaza capacele la loc .Rosiile se aseaza intr-o cratita, iar deasupra se toarna un sos de rosii. Se baga la cuptor.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Rosii umplute cu ficat Ingrediente 12 rosii frumoase 250g ficat 3 chifle 1 ceapa mica 2 oua 50 g unt proaspat 2 […]
  • Rosii umplute cu orez   Ingrediente: roşii; orez; sare; ulei; sos de roşii; [ad#ad-1] Mod de preparare: Se […]
  • Rosii umplute cu orez Ingrediente: 10-12 bucati rosii mai mari si rotunde; 1 ceasca orez; 1 ceapa; 2 linguri untura sau […]
  • Sos Pesto din rosii uscate Ingrediente: 1 cana rosii uscate; 4 catei de usturoi; 1/2 lingurita sare; 1 leg. patrunjel; 1/2 […]
  • Rosii umplute cu ton si cuscus Ingrediente: 8 roşii mari; 200 g cuşcuş; 2 cutii ton în suc propriu; 200 g ciuperci; 60 g […]

Comentarii: Rosii umplute

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player