Rulada de branza - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Rulada de branza

Rulada de branza

Ingrediente:

  • 1 margarină;
  • 10 linguri făina;
  • 1 l lapte;
  • puţina sare;
  • 8 ouă;

Mod de preparare:

Se pune margarina la cald, pentru a se topi.

Când este topită se adaugă 10 linguri de făină. Se amestecă bine, dupa care se adauga un litru de lapte si se fierbe compoziţia inca  10 minute.

Se ia de pe foc şi se adaugă gălbenuşurile pe rând, apoi albuşurile bătute spumă. Se coace în tavă unsă, bine tapetată 15-20 minute.

Dupa ce se scoate, se rulează pe un şervet ud si se lasă să se răcească.

Se unge cu smântână, se pune brânza, se rulează din nou, se unge cu smântână şi se rade pe deasupra brânză.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Crema cu Rom   Ingrediente: 2 oua; 150 g faina; 7 linguri de zahar; 1/2 l lapte; un păhărel cu […]
  • Trufe II Ingrediente: 100 g cacao; 200 g zahăr; puţină apă; 200 g unt; 1/4 kg nuci date prin […]
  • Caramele cu nuci   Ingrediente: 250 g pudra; 1/2 linguriţă de oţet; 2 linguri de unt; 1/2 ceaşca de cafea […]
  • Mochete de migdale Ingrediente: 300 g cacao; 2 linguri de cafea foarte tare; 250 g zahăr; 150 g migdale; 4 linguri […]
  • Boules de neige Ingrediente: 3 ouă; 1/2 l lapte; o lingură de cafea tare; 5 linguri de zahăr pudră; praf de […]

Comentarii: Rulada de branza

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player