Salata a la russe - RETETE CULINARE

Retete culinare » Salate » Salata a la russe

Salata a la russe

Ingrediente:

  • un kg de cartofi;
  • 200 g morcovi;
  • 200 g mazăre;
  • 100 g fasole;
  • 300 g maioneză;
  • 50 g muştar;
  • un g piper;
  • sare;
  • ouă fierte tari;

Mod de preparare:

Această salată diferă de salata "boeuf" şi poate fi decorată mult mai bogat. Serveşte deseori ca garnitură la preparate reci(ouă, peşte, carne). Se fierb legumele, se curăţă de coaje şi se taie în cuburi mici morcovii şi cartofii. Se adaugă mazărea fiartă, fasolea verde fiartă şi tăiată pătrăţele, câteva fire de pătrunjel verde tăiat mărunt, 200 g maioneză, muştar.

Se amestecă totul şi se potriveşte de sare şi piper.

Se aşează totul pe un platou şi se acoperă cu un strat uniform de maioneză. Se decorează, tăieturi din legume şi ouă tari, aranjate în diverse feluri. Cu această salată se pot umple roşii sau gogoşari.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Salata de morcovi cu stafide Ingrediente: 500 g morcovi; 100 g stafide; o portocală; o ceapă mică; Ingrediente sos: o […]
  • Salata bulgareasca Ingrediente: 500 gr cartofi; 250 gr rosii; 2 ardei grasi; 1 castravete; 2 cepe; 3 linguri de […]
  • Salata ruseasca Ingrediente: 300 g cartofi; 1 morcov mijlociu; o mana de fasole verde; o mana de mazare boabe; 2 […]
  • Salata de naut cu ciuperci Ingrediente: o conservă năut; o conservă ciuperci; 6 fire ceapă verde; o ceapă roşie; ardei gras […]
  • Salata de pasare Ingrediente: 200 g carne de pasăre; un kg cartofi; 100 g mere; 100 g ţelină; 200 g […]

Comentarii: Salata a la russe

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player