Salata bulgareasca - RETETE CULINARE

Retete culinare » Salate » Salata bulgareasca

Salata bulgareasca

Ingrediente:

  • 500 gr cartofi;
  • 250 gr rosii;
  • 2 ardei grasi;
  • 1 castravete;
  • 2 cepe;
  • 3 linguri de ulei;
  • 1 lingura de otet;
  • sare;

Mod de preparare:

Este o salata de vara, care se prepara din toate zarzavaturile ce se pot manca crude ca: rosii, ardei, castraveti, ceapa, taiate toate in felii subtiri, la care se adauga felii de castraveti fierti.

Se face sosul si se amesteca.

Imprejur se pun frunze de salata verde, masline, sau felii de oua rascoapte.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Salata a la russe Ingrediente: un kg de cartofi; 200 g morcovi; 200 g mazăre; 100 g fasole; 300 g maioneză; 50 g […]
  • Salata de spanac Ingrediente: 1kg spanac; 1ou rascopt; 2 linguri ulei; 1 lingura otet; sare; piper; 1 catel […]
  • Salata de naut cu ciuperci Ingrediente: o conservă năut; o conservă ciuperci; 6 fire ceapă verde; o ceapă roşie; ardei gras […]
  • Salata de masline Ingrediente: 150 gr masline; 100 gr miez de paine; 100 ml ulei; lamaie sau otet; 1ceapa […]
  • Salata de morcovi cu stafide Ingrediente: 500 g morcovi; 100 g stafide; o portocală; o ceapă mică; Ingrediente sos: o […]

Comentarii: Salata bulgareasca

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player