Ingrediente:
- 100 g rasol de vaca;
- 50 g sunca slaba;
- 2 castraveti in otet;
- 2 oua rascoapte;
- sare;
- piper;
- 250 g aspic;
Pentru salata:
- 500 g cartofi;
- 2 linguri de ulei;
- 1 lingura de otet;
- 1 lingurita de mustar;
- sare;
- piper;
- 2 linguri de maioneza;
Mod de preparare:
Se taie ca fideaua un rest de rasol de vaca sau de pasare, putina sunca, castravetii in otet si ouale rascoapte.
Se potriveste de sare si piper. Se amesteca, cu aspicul, potrivind sa le cuprinda bine pe toate.
Se aseaza intr-o forma de tabla, cu gaura mare la mijloc, se da la rece.
Dupa ce s-a prins bine se rastoarna, iar la mijloc se aseaza o salata de cartofi, sau alta salata dupa plac, amestecata cu putina maioneza.