Salata de fasole verde - RETETE CULINARE

Retete culinare » Salate » Salata de fasole verde

Salata de fasole verde

Ingrediente:

  • 500 g de fasole verde;
  • 250 g de maioneza;
  • 100 g de smantana;
  • frunze de patrunjel;
  • telina;

Mod de preparare:

Fasolea verde se spala, se curata si se pune la fiert intr-un vas cu apa care fierbe, in care a fost adaugata in prealabil o lingurita de sare. Dupa fierbere se scoate fasolea si se lasa la racit intr-o strecuratoare. Se amesteca fasolea cu maioneza, se pune intr-un castron si se decoreaza cu frunze de patrunjel. Se poate decora si cu masline.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Salata de fasole verde

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player