Salata de pasare - RETETE CULINARE

Retete culinare » Salate » Salata de pasare

Salata de pasare

Ingrediente:

  • 200 g carne de pasăre;
  • un kg cartofi;
  • 100 g mere;
  • 100 g ţelină;
  • 200 g maioneză;
  • 50 g muştar;
  • 50 g coniac;
  • 2 g piper;
  • 100 g aspic;
  • sare;
  • ouă fierte tari;

Mod de preparare:

Se taie ca fideaua cartofii fierţi şi curăţaţi, merele curăţate, ţelină crudă şi carnea de pasăre fiartă. Din cantitatea de carne  indicată, numai jumătate se amestecă cu salata, cealaltă jumătate oprindu-se pentru garnitură. Se adaugă maioneză, muştar, coniac, piper şi sare după gust. Se amestecă compoziţia foarte uşor, se aranjează pe platou şi se presară cu restul de carne de pasăre. Se decorează cu rondele de ou răscopt şi cu aspic, mai mult pe marginea salatei.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Salata de pasare

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player