Salata de praz - RETETE CULINARE

Retete culinare » Salate » Salata de praz

Salata de praz

Ingrediente:

  • o legatura de praz;
  • 2 linguri de ulei;
  • o lingura de otet;
  • sare;
  • piper;

Mod de preparare:

Prazul se poate face salata crud sau fiert. Daca se fierbe, se pune prazul curatit si taiat in bucati de 5—6 cm cu apa fierbinte la foc si se lasa sa dea cateva clocote. Prazul fierbe repede, de aceea se are grija sa nu se sfarime.

Separat se face sosul din ulei, otet, sare si piper, cu sau fara mustar si se toarna peste prazul scurs de apa si racorit. Cu acelasi sos se prepara si salata de praz crud.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Salata de praz Ingrediente: 600 g praz; 100 g maioneză; muştar; piper; sare; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Salata de praz Ingrediente: 3 fire de praz; 2 linguri untdelemn; sare; otet. [ad#ad-1] Mod de […]
  • Salata de ciuperci Ingrediente: 500 gr ciuperci; 2 linguri ulei; 2 linguri otet; sare; piper; patrunjel verde […]
  • Salata de Creveti cu Sos Cocktail Ingrediente: 300 g de creveti roz 1 lingura de mustar 2 linguri de maioneza 1 lingurita de paprica […]
  • Salata de spanac Ingrediente: 1kg spanac; 1ou rascopt; 2 linguri ulei; 1 lingura otet; sare; piper; 1 catel […]

Comentarii: Salata de praz

Copyright © 2010 - 2019 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player