Salata de ridichi - RETETE CULINARE

Retete culinare » Salate » Salata de ridichi

Salata de ridichi

Ingrediente:

  • 2 ridichi de iarna sau cateva de vara;
  • 2 linguri untdelemn;
  • sare;

Pentru garnisit:

  • 10—12 masline, 3—4 frunzisoare de salata verde, citeva fire de pa-trunjel verde.

Mod de preparare:

Ridichile se curata de coaja si se taie dupa gust (rondele sau rase pe razatoare); se pun pe salatiera.

Se adauga untdelemn si se amesteca usor.

Se garniseste si dupa 5-10 minute se serveste.

Aceasta salata sarata odata nu se mai stoarce intre palme si nici nu se amesteca cu otet sau zeama de lamaie.

Pentru satisfacerea anumitor gusturi, otetul cu sticluta sau lamaia taiata in jumatate si aseaza pe farfurioara mica, sa nu lipseasca de pe masa.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Salata verde Ingrediente: 2-3 salate verzi; 1 lingura de otet; 2 linguri de ulei; 1-2 oua […]
  • Ciorba de salata verde Ingrediente: un kg salată verde; 120 g costiţă; 2 ouă; 150 g […]
  • Salata de praz Ingrediente: 3 fire de praz; 2 linguri untdelemn; sare; otet. [ad#ad-1] Mod de […]
  • Salata de naut cu ciuperci Ingrediente: o conservă năut; o conservă ciuperci; 6 fire ceapă verde; o ceapă roşie; ardei gras […]
  • Salata speciala de ceapa Ingrediente: 4 fire ceapă verde; o ceapă roşie de apă; o ceapă albă; 2 andive; 12 măsline […]

Comentarii: Salata de ridichi

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player