Salata italiana - RETETE CULINARE

Retete culinare » Salate » Salata italiana

Salata italiana

Ingrediente:

  • 200 g carote;
  • 200 g fasole;
  • 200 g sfeclă;
  • 200 g roşii;
  • 100 g mazăre;
  • 2 ouă;
  • mărar;
  • 200 g maioneză;
  • 30 g muştar;
  • piper;
  • sare;
  • sardele;

Mod de preparare:

Se fierb legumele de mai sus, fiecare preparat, sfecla tăindu-se în sferturi rotunde. Ouăle răscoapte şi roşiile se taie în rondele. Se amestecă cu maioneza şi muştar şi se potriveşte la urmă de sare şi piper. Se decorează cu maioneză şi sardele.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Salata “boeuf” Ingrediente: un kg de cartofi; 200 g carne; 300 g maioneză; 50 g muştar; 200 g castraveciori […]
  • Salata orientala trufanda Ingrediente: un kg de cartofi; 100 g ceapa; 2-3 legaturi de ridichi; o legatura de verdeata; 2 […]
  • Salata orientala de iarna Ingrediente: 1.200 g cartofi; 300 g ceapă; 300 g castraveţi acri; 80 ml ulei; 60 g oţet; o […]
  • Salata de ou Ingrediente: 10 oua 300 gr. smantana 500 gr. iaurt gras 200 gr. branza de burduf castraveti […]
  • Salata de cartofi cu ceapa Ingrediente: 1 kg cartofi; 4 cepe; jumatate de ceasca de otet cu apa; o lingurita […]

Comentarii: Salata italiana

Copyright © 2010 - 2018 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player