Salata italiana - RETETE CULINARE

Retete culinare » Salate » Salata italiana

Salata italiana

Ingrediente:

  • 200 g carote;
  • 200 g fasole;
  • 200 g sfeclă;
  • 200 g roşii;
  • 100 g mazăre;
  • 2 ouă;
  • mărar;
  • 200 g maioneză;
  • 30 g muştar;
  • piper;
  • sare;
  • sardele;

Mod de preparare:

Se fierb legumele de mai sus, fiecare preparat, sfecla tăindu-se în sferturi rotunde. Ouăle răscoapte şi roşiile se taie în rondele. Se amestecă cu maioneza şi muştar şi se potriveşte la urmă de sare şi piper. Se decorează cu maioneză şi sardele.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Salata de ou Ingrediente: 10 oua 300 gr. smantana 500 gr. iaurt gras 200 gr. branza de burduf castraveti […]
  • Salata de praz Ingrediente: o legatura de praz; 2 linguri de ulei; o lingura de […]
  • Salata de cartofi cu ceapa Ingrediente: 1 kg cartofi; 4 cepe; jumatate de ceasca de otet cu apa; o lingurita […]
  • Salata orientala de iarna Ingrediente: 1.200 g cartofi; 300 g ceapă; 300 g castraveţi acri; 80 ml ulei; 60 g oţet; o […]
  • Salata “boeuf” Ingrediente: un kg de cartofi; 200 g carne; 300 g maioneză; 50 g muştar; 200 g castraveciori […]

Comentarii: Salata italiana

Copyright © 2010 - 2018 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player