Sandviciuri de post - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Sandviciuri de post

Sandviciuri de post

Ingrediente:

  • 6 felii pâine integrală prăjită;
  • 4 linguri ulei de măsline extravirgin;
  • 2 roşii;
  • o lingură  seminţe cojiţe de dovleac;
  • 2-3 frunze de spanac;
  • 2 linguri de limită(lămâie verde);
  • o lingură de pătrunjel verde tocat fin;
  • sare;
  • piper;

Mod de preparare:

Roşiile se spălă şi se taie în cuburi  mici, frunzele de spanac, se usucă şi se taie fideluta, seminţele de dovleac se toacă mărunt.

Toate ingredientele se pun într-un bil, se adaugă zeamă de limetă, sarea ,piperul şi pătrunjelul tocat şi se amestecă.

Feliile de pâine prăjită se stropesc cu ulei de măsline extravirgin şi se acoperă cu competiţia de roşii, apoi se servesc.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Vinete impanate Ingrediente: 2 vinete medii; 2 roşii mari; 4 căţei de usturoi; 2 crenguţe frunze de ţelină; 50 […]
  • Pasta de urda cu marar Ingrediente: 500 g urdă; 50-100 g smântână groasă; 2-3 linguri de mărar tăiat […]
  • Salata de naut cu ciuperci Ingrediente: o conservă năut; o conservă ciuperci; 6 fire ceapă verde; o ceapă roşie; ardei gras […]
  • Crochete de cartofi Ingrediente: 500 g cartofi; 50 g amidon; 2-3 căţei de usturoi; 2 linguri de pătrunjel verde […]
  • Strudel cu ciuperci asortate Ingrediente: 600 g ciuperci(champignon); hribi; 2 cepe(bulb); 4 fire ceapă verde; 6 linguri […]

Comentarii: Sandviciuri de post

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player