Saramura de peste proaspat - RETETE CULINARE

Retete culinare » Peste, Preparate din carne » Saramura de peste proaspat

Saramura de peste proaspat

Ingrediente:

  • 4 porţii de peşte proaspăt;
  • 2 roşii;
  • un ardei gras;
  • un ardei iute;
  • sare;
  • piper;

Mod de preparare:

Peştele se spală, se curăţă şi se scurge.

Roşiile, ardeiul gras şi ardeiul iute se curăţă, se spală şi se taie mărunt.

Se pune vasul de frigere pe foc, se lasă până când termocontrolul ajunge la temperatura de frigere, se presară cu sare şi se aşează bucăţile de peşte.

Se pune capacul şi se lasă 5 minute, după care se întoarce peştele pe fiecare parte, până se rumeneşte, apoi se adaugă legumele tăiate.

Amestecul se mai lasă pe foc încă 15 minute după care se opreşte focul şi se mai lasă vasul acoperit încă 15 minute.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Saramura de peste proaspat

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player