Saratele din aluat frantuzesc - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Pizza si aluaturi » Saratele din aluat frantuzesc

Saratele din aluat frantuzesc

Ingrediente:

  • o foaie de aluat frantuzesc;
  • 1 ou;
  • 2 lingurite de parmezan sau orice alta branza rasa;

Mod de preparare:

Se face un aluat frantuzesc dupa care se intide intr-o foaie groasa de 3-4 milimetri.

Se taie cu cutitul fasii late de 10-12 centimetri si ung cu ou, dupa care se presara cu parmezan ras.

Aceste fasii se taie pe latime in benzi de 2 centimetri.

Se apuca fiecare fasie de amandoua capetele, se rasuceste odata si se aseaza pe tava umezita cu apa.

Se coace la foc mediu pana ce aluatul capata o culoare galben-aurie.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Saratele pentru supe Ingrediente: 20 g faină; 100 g cartofi; 100 g unt; un ou; 2 g chimen; sare; [ad#ad-1] Mod […]
  • Saratele cu chimen Ingrediente: 250 g făină; 100 g unt; 2 ouă; 1 lingură lapte; 1 lingură […]
  • Biscuiti arlechin Ingrediente: ½ kg făină; 1 praf de copt; 2 ouă; zahăr vanilat; 150 g zahăr pudră; 250 g […]
  • Mere in Aluat Ingrediente: 300 g faina; 150 g margarina; 75 g zahar; sare; un ou; zahar vanilat; 4-6 mere […]
  • Palarioare Ingrediente: 3 ouă; 1 pahar cu lapte; 1 pahar cu unt topit sau margarina; 3 linguriţe cu zahăr […]

Comentarii: Saratele din aluat frantuzesc

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player