Sarlota de banane - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Sarlota de banane

Sarlota de banane

Ingrediente:

  • 24 de biscuiti;
  • 4 banane;
  • 2 cesti cu crema de cafea;

Mod de preparare:

Se prepara crema de cafea.

Se unge cu unt o forma de sarlota si se imbraca cu biscuiti pe margini si pe fund. Se curata bananele, se taie in rondele si se aseaza un strat peste biscuiti din forma, apoi se toarna un strat de crema. Daca au mai ramas biscuiti, se aseaza un strat peste crema, apoi banane s.a.m.d, pana se termina cu biscuitii, pastrati pentru ultimul rand ai sarlotei.

Se da la rece circa 4 ore si se rastoarna in momentul servirii.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sarlota de cafea III Ingrediente: 250 g unt; o ceaşcă de cafea tare; 7 linguri de zahăr; 4 gălbenuşuri; câteva […]
  • Sarlota Economica Ingrediente: 500 g marmeladă; 5 linguri de zahăr; 1/2 litru de lapte; un baton de vanilie; coajă […]
  • Sarlota de Fructe Ingrediente: 4 gălbenuşuri; 4 linguri de zahăr; 1/4 l lapte; un pahar cu zeamă de fructe; 250 g […]
  • Sarlota cu biscuiti Ingrediente: 250 g biscuiţi; 100 g zahăr pudră; 100 g orez; 1/2 l lapte; o ceaşcă cu cremă de […]
  • Sarlota de iaurt Ingrediente: 2 borcane cu iaurt; 2-3 linguri cu zahăr; 2 linguri cu gem; 4 foi de […]

Comentarii: Sarlota de banane

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player