Sarlota de cafea II - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert » Sarlota de cafea II

Sarlota de cafea II

Ingrediente:

  • 500 g frişca;
  • 3 ceşcuţe de cafea neagră tare;
  • 6  linguri de zahăr;
  • 9 foi de gelatină;

Mod de preparare:

Se amestecă pe foc cafeaua cu zahărul până când acesta s-a topit iar gelatina se  spală şi introduce în cafeaua călduţă.

Până a se fi închegat încă, se amestecă cu frişca şi se aşează în cupe care se ţin la rece până în momentul servirii.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sarlota de cafea III Ingrediente: 250 g unt; o ceaşcă de cafea tare; 7 linguri de zahăr; 4 gălbenuşuri; câteva […]
  • Sarlota de cafea Ingrediente: 200 ml cafea concentrată; 200 g unt; 125 g zahăr; 4 gălbenuşuri de ou; 2 linguri de […]
  • Sarlota de Fructe Ingrediente: 4 gălbenuşuri; 4 linguri de zahăr; 1/4 l lapte; un pahar cu zeamă de fructe; 250 g […]
  • Sarlota de iaurt Ingrediente: 2 borcane cu iaurt; 2-3 linguri cu zahăr; 2 linguri cu gem; 4 foi de […]
  • Sarlota Inghetata Ingrediente: 150 g zahăr pudră; 3 gălbenuşuri; 12 linguri cu lapte; o lingură de nescafe; un […]

Comentarii: Sarlota de cafea II

Copyright © 2010 - 2023 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player