Sarlota de cafea III - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Sarlota de cafea III

Sarlota de cafea III

Ingrediente:

  • 250 g unt;
  • o ceaşcă de cafea tare;
  • 7 linguri de zahăr;
  • 4 gălbenuşuri;
  • câteva migdale;
  • 200 g frişca;

Mod de preparare:

Se freacă untul până devine ca o spuma, se toarnă câte puţin din esenţa de cafea, frecând mereu. Se adaugă zahărul şi pe rând cele 4 gălbenuşuri frecând bine după fiecare.

Se toarnă în cupe, se garniseşte cu migdale şi cu frişcă. Se dă la rece.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sarlota de cafea II Ingrediente: 500 g frişca; 3 ceşcuţe de cafea neagră tare; 6  linguri de zahăr; 9 foi de […]
  • Sarlota de cafea Ingrediente: 200 ml cafea concentrată; 200 g unt; 125 g zahăr; 4 gălbenuşuri de ou; 2 linguri de […]
  • Sarlota de banane Ingrediente: 24 de biscuiti; 4 banane; 2 cesti cu crema de cafea; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Sarlota Economica Ingrediente: 500 g marmeladă; 5 linguri de zahăr; 1/2 litru de lapte; un baton de vanilie; coajă […]
  • Sarlota de Fructe Ingrediente: 4 gălbenuşuri; 4 linguri de zahăr; 1/4 l lapte; un pahar cu zeamă de fructe; 250 g […]

Comentarii: Sarlota de cafea III

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player