Sarlota de Fructe - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Sarlota de Fructe

Sarlota de Fructe

Ingrediente:

  • 4 gălbenuşuri;
  • 4 linguri de zahăr;
  • 1/4 l lapte;
  • un pahar cu zeamă de fructe;
  • 250 g frişcă;
  • 4-5 foi de gelatină;

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşurile cu zahărul şi apoi cu laptele şi zeama de fructe. Se pun pe foc şi se bat fără întrerupere până se îngroaşă. Când s-a răcorit, se adaugă gelatină spălata şi dizolvată în puţină apă caldă. Când s-a răcit se incorporează şi frişca.

Se toarnă compoziţia în cupe sau într-o formă unsa cu untdelemn şi se da la rece.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sarlota cu biscuiti Ingrediente: 250 g biscuiţi; 100 g zahăr pudră; 100 g orez; 1/2 l lapte; o ceaşcă cu cremă de […]
  • Sarlota de iaurt Ingrediente: 2 borcane cu iaurt; 2-3 linguri cu zahăr; 2 linguri cu gem; 4 foi de […]
  • Sarlota de cafea III Ingrediente: 250 g unt; o ceaşcă de cafea tare; 7 linguri de zahăr; 4 gălbenuşuri; câteva […]
  • Sarlota cu nuci Ingrediente: 250 g biscuiţi; 170 g unt; 170 g zahăr; 100 g nuci curăţate; Ingrediente […]
  • Sarlota Economica Ingrediente: 500 g marmeladă; 5 linguri de zahăr; 1/2 litru de lapte; un baton de vanilie; coajă […]

Comentarii: Sarlota de Fructe

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player