Sarlota de iaurt - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Sarlota de iaurt

Sarlota de iaurt

Ingrediente:

  • 2 borcane cu iaurt;
  • 2-3 linguri cu zahăr;
  • 2 linguri cu gem;
  • 4 foi de gelatină.

Mod de preparare:

Se taie gelatina bucăţele şi se pune în puţină apă pentru a se dizolva.

Se bate cu telul iaurtul cu zahărul şi se adaugă gemul, apoi gelatina dizolvată şi strecurată.

Se amestecă şi se dă la rece.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sarlota de Fructe Ingrediente: 4 gălbenuşuri; 4 linguri de zahăr; 1/4 l lapte; un pahar cu zeamă de fructe; 250 g […]
  • Sarlota cu biscuiti Ingrediente: 250 g biscuiţi; 100 g zahăr pudră; 100 g orez; 1/2 l lapte; o ceaşcă cu cremă de […]
  • Sarlota Economica Ingrediente: 500 g marmeladă; 5 linguri de zahăr; 1/2 litru de lapte; un baton de vanilie; coajă […]
  • Sarlota Inghetata Ingrediente: 150 g zahăr pudră; 3 gălbenuşuri; 12 linguri cu lapte; o lingură de nescafe; un […]
  • Sarlota de cafea III Ingrediente: 250 g unt; o ceaşcă de cafea tare; 7 linguri de zahăr; 4 gălbenuşuri; câteva […]

Comentarii: Sarlota de iaurt

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player