Sirop de Cafea - RETETE CULINARE

Retete culinare » Bauturi » Sirop de Cafea

Sirop de Cafea

Ingrediente:

Pentru 1/2 l sirop :

  • 200 g cafea macinata;
  • 750 g zahar;

Mod de preparare:

Se prepara o cafea tare cu apa necesara pentru a obtine 1/2 cafea. Se topeste zaharul cu cateva linguri de apa, apoi se varsa peste cafea si se fierbe pe foc pana cand turnand cateva picaturi de apa rece acestea se solidifica.

Se raceste si se toarna in sticla.

Se serveste cu sifon sau cu apa foarte rece.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Cafea cu Ciocolata  Ingrediente: 30 g cacao; 1/2 l cafea tare; 100 g zahar; 3 linguri de smantana; praf de […]
  • Cafea “Inghetata” Ingredientele se adauga dupa voie,nu este nevoie de o lista precisa de ingrediente. [ad#ad-1] Mod de […]
  • Cafea-Caramel Ingrediente: o ceasca de cafea indulcita; un cubulet de zahar; o lingurita de […]
  • Cafea cu Frisca Ingrediente: 2 linguri de nescafe; o lingura de lapte indulcit; un pahar cu apa foarte rece; o […]
  • Cafea Supriza Ingrediente: o lingura de nescafe; jumatate de lingurita de cacao; 2 pahare cu lapte indulcit; 1/2 […]

Comentarii: Sirop de Cafea

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player