Snitel Natur - RETETE CULINARE

Retete culinare » Preparate din carne » Snitel Natur

Snitel Natur

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri de untura
  • sare

Mod de preparare

Una din conditiile pentru ca snitelul sa reuseasca bine esca ca bucatile de carne sa nu fie taiate in lungul fibrelor ci in curmezis. Se taie carnea felii si se bat usor cu ciocanul de lemn, ca sa fie subtiate. Se sareaza. Se dau doar prin faina. Se infierbinta intr-o tigaie o lingura de untura. Cand grasimea s-a incins, se pun snitelele sa se rumeneasca pe o parte, apoi se introc pe cealalta parte. Dupa ce se rumenesc frumos pe ambele parti se aseaza pe o farfurie fierbinte cu o granitura de mai multe legume ca : fasole, mazare, cartofi, pireu de spanac, sfecla rosie.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Cega rasol Ingrediente: 1,500 kg de cega 1 ceapa zarzavat de supa 2L apa sare 5 boabe […]
  • Aripioare cu mustar Ingrediente:   2 aripi de pui; 1 mana de cepe mici; 1 lingura de sos de soia; 1/4 tomate (nu […]
  • Biftec la tava Ingrediente 1,200kg muschi 2 linguri de untura sare [ad#ad-1] Mod de preparare Adevaratul […]
  • Muschi de porc la gratar Ingrediente 1,500 kg muschi de porc 1 felie de slanina sare [ad#ad-1] Mod de […]
  • Pui la tava Ingrediente 2 pui mijlocii 1 lingura de unt sare [ad#ad-1] Mod de preparare Puii,curatati se […]

Comentarii: Snitel Natur

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player