Snitele crocante de pui - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Preparate din carne » Snitele crocante de pui

Snitele crocante de pui

Ingrediente:

  • 1 piept de pui si 2 pulpe de pui
  • 1 iaurt mic
  • 15g pesmet
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita boia

Mod de preparare:

Dezosezi piptul de pui si il tai bucati. Amesteci apoi iaurtul cu aceeasi cantitate de apa si lasi carnea in aceasta compozitie 30 de minute , la temperatura camerei. In acest timp amesteci pesmetul cu oregano , boiaua si pui sare si piper dupa gust.

Scoti bucatile de carne din compozitia de iaurt , le treci prin amestecul de pesmet , le scuturi putin , apoi le prajesti in ulei incins. Dupa ce ai prajit snitelele , le asezi pe servetele de hartie ca sa absoarba surplusul de ulei.

Le asezi apoi pe un platou si le aduci la masa alaturi de o salata care iti place.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Snitele crocante de pui

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player