Sos brun cu ciuperci - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Sosuri » Sos brun cu ciuperci

Sos brun cu ciuperci

Ingrediente:

  • 200 g sos brun de bază;
  • 50 g unt;
  • 200-300 g  ciuperci;
  • 100 g vin;
  • piper;
  • sare;

Mod de preparare:

După ce au fost bine spălate, ciupercile se taie foarte subţiri, se înăbuşă cu unt până scade toată apa lăsată. Se adaugă sosul,vinul,sucul de care de la fripturi scăzute, piper şi sare şi se mai dă în fiert. Se serveşte la diferite preparate din carne.


Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sos brun de baza Ingrediente pentru un kg de sos: 100 g faină; 100 g untdelemn; 100 g morcovi; o ceapă; o […]
  • Sos ciulama Ingrediente: 600 g supă de pasăre ; oase de viţel sau vacă; 80 g unt; 80 g faină; piper şi […]
  • Sos tomat natural Ingrediente: un kg roşii; 500 g supă de carne; 50 g unt; o legătură pătrunjel; câteva […]
  • Sos de maioneza cu creier Ingrediente: 200 g maioneză; 200 g creier fiert; o lămâie; 100 g […]
  • Sos de maioneza verde, aromat Ingrediente: 200 g maioneză; 100 g castraveciori acri; o legătură de ceapă verde; 3-4 fire […]

Comentarii: Sos brun cu ciuperci

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player