Sos cald de mustar - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Sosuri » Sos cald de mustar

Sos cald de mustar

Ingrediente:

  • 2 cepe mari;
  • 1 lingura de unt;
  • 1 lingura de faina;
  • 2 cesti zeama de carne sau apa;
  • 1 pahar de vin alb;
  • 1 lingurita mustar;
  • 1 lingurita zahar;
  • sare;
  • piper;

Mod de preparare:

Se taie ceapa si se pune intr-o cratita cu o lingura de unt. Se lasa sa se moaie, fara sa se rumeneasca. Se adauga faina, si dupa ce este putin ingabenita, se stinge cu zeama de carne. Se adauga un paharel de vin alb.

Se lasa sa fiarba 20 de minute si se ia pielita ce se formeaza la suprafata.

Inainte de a servi se adauga mustarul, muiat cu putina zeama, piperul si zaharul.

Se trece prin sita. Se serveste cald.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sos de marar cu ou Ingrediente: 1 galbenus; 1 lingura de unt; 1 lingura de faina; 1 ceasca zeama de carne; 1 […]
  • Sos gutui Ingrediente: 2 gutui; 30 g făină; 50 g zahăr; 50 g untdelemn; 50 g […]
  • Sos picant Ingrediente: 1 pahar otet; 1  ceapa mijlocie; 1 lingura de unt; 1 lingura de faina; 3 cesti […]
  • Sos de vanat cu smanata si ciuperci Ingrediente: 100 g supă de oase; 100 g vin; 200 g smântână 50 g unt; 200-300 g […]
  • Sos de vanat cu ciuperci Ingrediente: 500 g sos pentru un iepure de 3-4 kg; 200 g ulei; 300 g ceapă; 200 g morcovi; 100 g […]

1 Comment

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Restaurant Bacau, LaCratita. LaCratita said: Reteta culinara: Sos cald de mustar http://www.la-cratita.ro/sos-cald-de-mustar/ […]

Comentarii: Sos cald de mustar

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player