Sos de hrean - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Sosuri » Sos de hrean

Sos de hrean

Ingrediente:

  • 4 linguri de hrean curatit si ras pe razatoare;
  • 2 linguri otet diluat dupa gust cu putina apa;
  • 1 sfecla coapta rasa;
  • sare.

Mod de preparare:

Cantitatile de mai sus se pun intr-o farfurie adanca si se amesteca bine cu lingura.

La servit se toarna intr-o ceasca de marime potrivita.

Sfecla se adauga dupa gust, de asemenea se poate amesteca si cu 1-2 linguri smantana.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sos de hrean Ingredinete: 1 galbenus; 1 lingura smantana; 1 lingura de hrean ras; 1 lingurita de […]
  • Sos de hrean cu smantana Ingrediente: 50 g unt; 1-2 bucăţi hrean; 30 g faină; 200 g smântână; 300 g supă de […]
  • Sos de hrean crud Ingrediente: 1-2 bucăţi hrean; 50-100 g oţet; zahăr; sare; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Sos grecesc Ingrediente: 150 ml iaurt 50 gr smantana 1 castravete 5 catei de usturoi 1 - 2 linguri suc de […]
  • Sos olandez Ingrediente: 250 g unt; 4 gălbenuşuri; o lămâie; sare; [ad#ad-1] Mod de […]

1 Comment

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Restaurant Bacau, LaCratita. LaCratita said: Reteta culinara: Sos de hrean http://www.la-cratita.ro/sos-de-hrean-2/ […]

Comentarii: Sos de hrean

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player