Sos de hrean crud - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate » Sos de hrean crud

Sos de hrean crud

Ingrediente:

  • 1-2 bucăţi hrean;
  • 50-100 g oţet;
  • zahăr;
  • sare;

Mod de preparare:

Hreanul curăţat se rade într-un castron acoperit, adăugând eventual zahăr şi sare după gust.

Se mai opăreşte cu 2-3 linguri de supă fără grăsime, adăugându-se oţet şi sare după gust. Prin opărire hreanul îşi mai pierde din tărie. Se serveşte la fel ca şi sosul de mai sus.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sos de hrean cu smantana Ingrediente: 50 g unt; 1-2 bucăţi hrean; 30 g faină; 200 g smântână; 300 g supă de […]
  • Sos de hrean Ingrediente: 4 linguri de hrean curatit si ras pe razatoare; 2 linguri otet diluat dupa gust cu putina […]
  • Sos de tarhon cu smantana Ingrediente: o legătură de tarhon; 50 g unt; 50 g faină; 50 g oţet; 200 g […]
  • Sos tomat cu usturoi Ingrediente: un kg roşii; 50 g ulei; 2-3 ardei graşi; o căpăţână usturoi; 100 g vin; 1/2 […]
  • Mancare de conopida Ingrediente: o conopidă; 300 g cartofi; o ceapă; un ardei gras roşu; un ardei iute; 2-3 […]

Comentarii: Sos de hrean crud

Copyright © 2010 - 2023 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player