Sos de hrean - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Sosuri » Sos de hrean

Sos de hrean

Ingredinete:

  • 1 galbenus;
  • 1 lingura smantana;
  • 1 lingura de hrean ras;
  • 1 lingurita de otet;
  • sare;

Mod de preparare:

Se freaca galbenusul cu smantana. Se pune hreanul ras, putina sare si otet dupa gust.

Se tine la foc in alt vas cu apa fierbinte, fara sa fiarba, pana se serveste.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sos de hrean Ingrediente: 4 linguri de hrean curatit si ras pe razatoare; 2 linguri otet diluat dupa gust cu putina […]
  • Sos gelatinos Ingrediente: 300 g maioneză; 200 g aspic; [ad#ad-1] Mod de preparare: La maioneza se adaugă aspic […]
  • Esenta din ciuperci uscate Ingrediente: 30-50 g ciuperci uscate; 10-15 boabe piper; 1/2 foi dafin; sare; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Sos de faina cu ou Ingrediente: 1 lingura de unt; 1 lingura e faina; 2 cesti zeama de carne sau apa; 1 ligura zeama […]
  • Sos alb cu smantana Ingrediente: 600 g sos; 30 g unt; 50 g faină; 500 supă de carne; 200 g […]

1 Comment

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Restaurant Bacau, LaCratita. LaCratita said: Reteta culinara: Sos de hrean http://www.la-cratita.ro/sos-de-hrean/ […]

Comentarii: Sos de hrean

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player