Sos de marar - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Sosuri » Sos de marar

Sos de marar

Ingrediente:

  • 30 g unt;
  • 30 g faină;
  • 400 g lapte;
  • 1-2 legături mărar;
  • sare;

Mod de preparare:

Faina din reţetă se incorporează la cald cu untul topit şi se stinge cu lapte, se adaugă mărar fraged şi ales fire subţiri tăiate 2-3 mm. Se potriveşte de sare şi se fierbe 10-15 minute. Se pot adaugă 2-3 linguri smântână după plac.Se foloseşte la rasole,perişoare, limbă fiartă.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sos hrean Ingrediente: 25 g unt; 40 g faină; 600 g supă de carne; 200 g […]
  • Sos de maioneza aromat Ingrediente: 200 g maioneza; 100 g castraveciori; 30 g mustar; o legatura patrunjel verde; 2 oua […]
  • Sos de maioneza verde, aromat Ingrediente: 200 g maioneză; 100 g castraveciori acri; o legătură de ceapă verde; 3-4 fire […]
  • Sos picant moldovenesc Ingrediente: 300 g sos brun; 300 g castraveciori; 50 g vin; 20 g muştar; 50 g […]
  • Sos de macese Ingrediente: 100 g gem de măceşe; 50 g unt; 50 g faină; 50 g […]

Comentarii: Sos de marar

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player