Retete culinare » Aperitive si preparate, Sosuri » Sos de menta
Sos de menta
Robi |
February 27, 2010 |
|
Ingrediente:
- 200g frunze verzi de menta;
- 1 lingurita frunze de patrunjel verde;
- 150g coniac;
- 150ml smantana;
- 50g unt;
Mod de preparare:
Amestecati toate ingredientele si cand amestecul este omogen puneti vasul la bain-marie , la foc potrivit si fierbeti sosul timp de 5 minute. Servitii sosul cald sau rece la friptura de iel
Va recomandam si urmatoarele retete
- Miel in vin alb Ingrediente:
2 kg pulpa de miel;
200 g slanina afumata;
1 pahar vin alb;
mujdei din 1 capatana […]
- Pachetele de miel cu verdeata Ingrediente:
1kg pulpa de miel;
4 leg. leurda;
2 leg. ceapa verde;
2 teline mici;
200g jambon […]
- Miel pe pat de sfecla rosie Ingrediente:
12 cotlete de miel dezosate;
2 sfecle rosii coapte;
1 lingura hrean ras;
4 felii de […]
- Stufat de miel Ingrediente:
1,5 Kg carne de miel cu os;
15 leg. ceapa verde;
15 leg. usturoi verde;
300 ml suc de […]
- Sos de maioneza verde, aromat Ingrediente:
200 g maioneză;
100 g castraveciori acri;
o legătură de ceapă verde;
3-4 fire […]