Sos de vanat cu ciuperci - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Sosuri » Sos de vanat cu ciuperci

Sos de vanat cu ciuperci

Ingrediente:

  • 500 g sos pentru un iepure de 3-4 kg;
  • 200 g ulei;
  • 300 g ceapă;
  • 200 g morcovi;
  • 100 g ţelină;
  • pătrunjel;
  • o căpăţână de usturoi;
  • 100 g bulion;
  • 300 g vin;
  • 1/2 lămâi;
  • un litru de apă;
  • oţet;
  • 2 foi de dafin;
  • un cif de cimbru;
  • 3 g piper;
  • sare;

Mod de preparare:

Se taie zarzavatul felii subţiri, se înăbuşă în ulei, se adaugă restul de vânat. Se înăbuşă împreună adaugă cimbru, foile de dafin, piper, usturoi, sare. Când s-a rumenit, se pune bulion  de roşii, oţet diluat, vin şi se stinge cu supă de oase de vânat sau cu orice supă de carne sau numai apă fiartă amestecată cu vin. Se adaugă  coaja de lămâie, sare.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Sos de vanat cu ciuperci

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player