Sos hrean - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Sosuri » Sos hrean

Sos hrean

Ingrediente:

  • 25 g unt;
  • 40 g faină;
  • 600 g supă de carne;
  • 200 g hrean;
  • oţet;
  • zahăr;
  • sare;

Mod de preparare:

Se încălzeşte untul într-o tigaie pe marginea plitei, se adaugă făina, se incorporează timp de un minut, apoi se stinge cu supă de carne. Se lasă să fiarbă, apoi se adaugă hreanul ras care a fost înăbuşit separat în 2-3 linguri de supă degresată. Se potriveşte de oţet şi sare. Se lasă să mai fiarbă 10 minute, crenvurşti, la rasol de peşte.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sos de marar Ingrediente: 30 g unt; 30 g faină; 400 g lapte; 1-2 legături mărar; sare; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Sos pentru gratinat Ingrediente: 500 g sos; 50 g unt; 60 g faină; 400 g lapte sau supă; 2 gălbenuşuri; 40 g […]
  • Sos de macris Ingrediente: o legătură de măcriş; 50 g unt; 50 g faină; 50 g oţet; 200 g […]
  • Sos de vanat cu arpagic si masline Ingrediente: 250 g măsline; 500 g arpagic; o lămâie; 50 g ulei; 300 g sos; boabe de […]
  • Sos de macese Ingrediente: 100 g gem de măceşe; 50 g unt; 50 g faină; 50 g […]

Comentarii: Sos hrean

Copyright © 2010 - 2018 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player