Sos Pesto din rosii uscate - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Sosuri » Sos Pesto din rosii uscate

Sos Pesto din rosii uscate

Ingrediente:

  • 1 cana rosii uscate;
  • 4 catei de usturoi;
  • 1/2 lingurita sare;
  • 1 leg. patrunjel;
  • 1/2 cana ulei de masline;
  • 1 lingura zeama de lamaie

Mod de preparare:

Acoperiti rosiile uscate cu apa fierbinte si lasati-le 20 de minute sa se rehidrateze. Scurgeti-le de apa si maruntiti-le cu un blender. Adaugati usturoiul si patrunjelul si maruntiti-le. Turnati apoi in fir subtire uleiul. Cand tot uleiul a fost adaugat, puneti zeama de lamaie si condimentati, daca mai este cazul,cu sare si piper.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Rosii umplute Ingrediene 12 rosii frumoase 400 g carne de vitel 50 g slanina fiarta 3 linguri de pesemet 1 […]
  • Rosii umplute cu ficat Ingrediente 12 rosii frumoase 250g ficat 3 chifle 1 ceapa mica 2 oua 50 g unt proaspat 2 […]
  • Rosii umplute cu ton si cuscus Ingrediente: 8 roşii mari; 200 g cuşcuş; 2 cutii ton în suc propriu; 200 g ciuperci; 60 g […]
  • Sos gutui Ingrediente: 2 gutui; 30 g făină; 50 g zahăr; 50 g untdelemn; 50 g […]
  • Esenta din ciuperci uscate Ingrediente: 30-50 g ciuperci uscate; 10-15 boabe piper; 1/2 foi dafin; sare; [ad#ad-1] Mod de […]

Comentarii: Sos Pesto din rosii uscate

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player